Telekocsival koncertre

Telekocsi szervezésben utaztunk le egy vidéki koncertre. Négyen mentünk, korábban nem ismertük egymást, de mivel ugyanarra a rendezvényre tartottunk, a közös érdeklődési kör adott volt. A lánnyal, akivel a hátsó ülésen utaztam, mindketten szeretünk pontokat gyűjteni, akciós kuponokat figyelni és beváltani, így nagyon kellemesen telt az utazás. Újonnan megismert utazótársam javasolta, hogy most rögtön kattintsak rá a kuponkodok.hu oldalra, mert jelentőségteljes 4home akció érhető el a kínálatukban.

Miközben rácsodálkoztam én is a kedvezmény mértékére, a 4home akció elvezetett a kuponkodok.hu további ajánlataihoz is. A kategóriák tematikus elrendezése alatt további “otthon”, “bútor”, “kert”, “lakberendezés” fülre kattintva számos lakberendezés témájú kedvezmény jött fel: mintegy százötven kupont adott ki a kereső, és az akciók száma is kétszáz fölött volt. A találatok között böngészve összehasonlíthattam az árengedményeket a 4home akcióival.

Közben megtudtam, hogy a kuponkodok.hu egy magyar vállalat, ahol egy lelkes csapat folyamatosan azon munkálkodik, hogy a vásárlók számára összegyűjtse, és ingyenesen hozzáférhetővé tegye a lehető legtöbb akciós kupont. Munkájuk nagyon eredményes, hiszen több, mint hatszáz áruházzal állnak kapcsolatban, és több, mint négyezer kupont bocsájtanak a vevőik részére jelenleg is.

Visszatértem a főoldalra, ahol a keresőbe beírtam a 4home cég nevet, és megállapítottam, hogy egyedülálló a mostani kiárusítási akciója, komolyan megfontolandó a vásárlás. A lap alján találtam egy linket, amely elvezet a Kuponkódok Facebook oldalához, amit gyorsan be is követtem, hogy ezen a fórumon se maradjak le a jövőben kuponkódok felhívásairól.