Szőnyeg és aura tisztítás

Egyhetes jóga és meditációs táborba készültem, elküldtem a jelentkezésem az elvonulást szervező jógamesternek. Időben sikerült jelentkeznem, befértem a szűk húszfős keretbe. A szervezők a helyszínre való érkezést telekocsi megszervezésével javasolták. Budapestről több autó is jelezte, hogy egyedül menne, én a Budáról startolók közé kéredzkedtem be. Végül négyen indultunk Budapestről. Korábban egyikükkel sem találkoztam, így nagyon izgalmasnak találtam az utazást. Számomra ez volt az első alkalom, hogy telekocsi szolgáltatást vettem igénybe.

Vidáman kocsikáztunk az új ismerőseimmel, míg egyszer félve kérdeztem meg, hogy elfogyasztathatom-e a szendvicsem az autóban, hiszen annyira tiszta volt a kárpit és az egész belső tér. A vezető srác nevetve bátorított mindenkit, hogy rágcsáljunk, ebédeljünk nyugodtan. Céges autóban ülünk, és profi gépekkel tisztítják náluk a kocsit, a padlót, a huzatokat, a szőnyeget, azért tűnik miden vadonatújnak számunkra.

Miközben jóízűen falatoztunk a hátsó ülésen a beszélgetésből kiderült, hogy Péterék cége a greenwaykft.hu-tól rendel takarítógépeket. A munkahelye területén ezekkel a gépekkel takarítanak, mind a puha padlószőnyeges irodákban, mind a kemény kőfelületeken. A greenwaykft.hu-nál többféle takarítógéppel rendelkeznek nemcsak egy általános porszívóval, hanem speciálisan takarításra kifejlesztett gépekkel is. Ezeket a profi eszközöket bérelni lehet, és eddig nagyon költséghatékonynak bizonyult a greenwaykft.hu céggel való együttműködés.

Kárpittisztító érdekelt engem a legjobban, és megtudtam, hogy kifejezetten szőnyegtisztításra specializálódott gépekkel is rendelkeznek.

Ezt követően rögtön három típusú kárpittisztítóval ismerkedtem meg. Az első, a Taski procarpet 30, egy új fejlesztésű szőnyegtisztító volt, aminek a legjobb tulajdonságai között emelték ki a megbízhatóságát és kiváló teljesítményét. Az egyszerű használat és az alacsony költségek is bérbevétele mellett szóltak. Mélytisztító funkcióról nagyon könnyedén átváltható időszakos takarításra, csak egy gombot szükséges kicserélni, illetve a hozzá kompatibilis tisztítószert. Több órán keresztül megbízhatóan lehet vele dolgozni. Gazdag kiegészítő választékkal rendelkezik, a tökéletes tisztaságot könnyű elérni segítségével.

Ezután a Taski procarpet 45 tulajdonságaival ismerkedtem meg. Ez egy új fejlesztés a porszívók világából. Ebben a típusban egy nagy teljesítményű szőnyegtisztítót ismertem meg. Kiemelt tudása a vákum pick-up és az injekciós-extrakciós tisztítás képessége. Szintén egy megbízható gépezet, egyszerűen kezelhető, és kedvező költségekkel jár. A tisztítandó felület nagyságához és szennyezettségéhez lehet választani programot. Az alacsony költségek erre a típusra is jellemzőek. A tisztító funkciókat szintén lehet váltogatni. Kiegészítőkből ennél a modellnél is széles kínálat közül van lehetőség választani.

Ezután következett a harmadik típus amelyet felfedezhettem, ez pedig a Tsaki Aquamat takarítógép volt. Ez kárpittisztító és szőnyegtisztító volt egyben. A mélyen beragadt szennyeződéseket sikeresen eltávolítja, felfrissíti a kárpitot, védi a szövetet. Ennek a gépnek az előnyei közé sorolható a mélytisztítás, folttisztítás, könnyű mobilizáció és széles tartozék választék.

A Taski procarpet 45 szőnyeg és kárpittisztító a mélytisztításra specializálódott. Kifejezetten folttisztításra tervezték eme takarítóeszköz szívófejet, és használatával legdurvább foltoktól is eredményesen meg lehet szabadulni.

Könnyű a súlya, ezért nem jelent nehézséget egyik takarító helyiségből a másikba eljutni vele. A kiegészítők ennél a típusnál is bőségesen rendelkezésünkre állnak. Hasznos tanácsnak bizonyul, hogy a mélytisztítás előtt érdemes előnedvesíteni a szórófejjel a tisztítandó felületet. A 12 cm nagyságú kárpit tisztítófej legkisebb zugba is befér, a legnehezebben tisztítható felületet is eléri . A bolyhos kárpitkefe kiegészítő pedig felrázza a letapadt szövetszálakat, kiegyenesíti a besüppedt felszínt, és könnyű száradást biztosít a kárpitnak.

Mire leértünk a jógatáborba teljesen beleszerettem a Taski procarpet 45 szőnyeg és kárpittisztítóba. Teljességgel megbizonyosodtam, hogy az itt bérelt takarítógépekkel makulátlan tisztaságot sikerülne elérni a mi irodánkban is. Amint hazaérünk, javasolni fogom a főnökömnek a greenwaykft.hu céggel az együttműködés megfontolását.