Plasztik kártyával a közösségi autózásért

Sokan azt mondják, hogy a közösségi autózásnak az egyik nagy előnye a költséghatékonysága mellett az, hogy egy csomó embert meg lehet ismerni általa.

Nos, én nem éppen ezen az állásponton vagyok… Én inkább azért szeretem a közösségi autózást, mert így könnyebben tudok relaxálni, és koncentrálni a feladataimra, mintha mondjuk egy vonaton vagy buszon zötykölődnék, továbbá megvan az a hatalmas előnye, hogy nem nekem kell vezetnem, és hátul szeretek ülni.

Már 14 éve utazom így, egy viszonylag ismerős csapattal. Ezért gondoltunk arra, hogy alakítunk egy jelképes kis csoportot: A Pestre utazók csoportját. Az egyik kedves hölgynek pedig az az ötlete támadt, hogy mi lenne, ha ezt a mi kis szövetségünket egy plasztik kártya készítésével is emlékezetessé tennénk. Mókás, de találó!

Elmondta, hogy a neten erre talált is egy megfelelő nyomdát, a Color Nyomda személyében, ahol egészen kis tételek elkészítését is vállalják – például plasztik kártya készítéséből. Adott egy linket is: https://www.colornyomda.hu/munkaink/plasztik-kartya-keszites/ , mely a Color Nyomda plasztik kártyával kapcsolatos információit tartalmazza.

Ezen széleskörű tapasztalattal rendelkező cég 1996-ban alakult olyan szakemberekből, akik a nyomtatás technológiának szinte minden mozzanatát ismerik. Roppant széles körben tudnak rendelkezésére állni a megrendelőiknek. Hitvallásuk szerint az árérzékenységet szem előtt tartva alakítják ki nyomtatási áraikat – legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb mennyiségű tételről is –, és minden megrendelést egyformán magas színvonalon és rövid határidővel valósítanak meg.

A weboldalukon kíváncsiságból rákerestem a referenciáikra is, amely azokat a cégeket mutatja, akiknek Color Nyomda már dolgozott. Itt olyan cégóriásokra bukkantam, mint például a Lego, vagy a Seat, a Pöttyös, sőt a Lufthansa és először azt hittem, hogy rosszul látok, de nem a Wizzair is.

Ezek után megtekintettem a https://www.colornyomda.hu/munkaink/plasztik-kartya-keszites/ linket a plasztik kártya készítésről. Itt egy csapásra minden maradék szkepticizmusom is elszállt, ugyanis eddig abban a hitben voltam, hogy a plasztik kártya az csak bankkártyának jó, vagy hivatalokban és üzemekben praktikus alkalmatosság a beléptetésre. Azonban a linken olyan leírásokat találtam, amelyek meggyőztek arról, hogy nem butaság a mi kis klubunk plasztik kártyája sem, ugyanis a leírtak alapján tagsági kártyára, hűség- és vip kártyának, sőt ajándék kártyának is használatos a plasztik kártya.

A plasztik kártya jellemzőinél pedig megfontolandó jó tanácsként azt találtam, hogy élénk színeket csak a magasabb fényű műanyagokon érdemes szerepeltetni. Ezt megjegyzem, és elmondom az ötletet adó hölgynek is.

A weboldalon található egy „Ajánlat kérés” elnevezésű blokk is, melynek kitöltésével felvehetjük a megrendeléssel kapcsolatban a nyomdával a kontaktot. Én már nagyon várom ezt a kapcsolatfelvételt, és azt hiszem, hogy ez az igazán formabontó ötlet mindenkinek elnyeri majd a tetszését.