Közösségi autózás témából az útnyilvántartást könnyítő app-ig minden téma volt

Most tartunk ott a baráti társaságban, hogy a vezetés témáját illetően mindenki máshogy áll. Van olyan, aki a munkájából kifolyólag mindennap a volán mögé ül, mások nem tették még le a jogsit, és van, aki csak időnként bérel autót a hosszabb utakra vagy nagy csomagok esetén, mert egyébként a belvárosban nincs rá szüksége, plusz nem is akar fenntartani még egy autót. Nos, igen, én is a legutóbbi csapatot erősítem: támogatom az autóbérlést és a közösségi autózást is, szerintem ezek szuper dolgok! A környezetet is támogatjuk vele és még költséghatékony is.

Viszont tök érdekes, hogy akinek a munkája megköveteli a sok vezetést, annak valószínűleg az útnyilvántartás is a feladatai közé tartozik. Nem minden esetben, de elég valószínű. Szóval ez a barátom el is kezdte mesélni, hogy milyen módszerek vannak erre, és kiemelte a RoadRecord appot, ami szerinte nagyon menő és kényelmes a használata is. Ráadásul egy kifejezetten informatív weboldallal is rendelkezik a RoadRecord, ahol nemcsak a nav gépjármű norma kérdésköre, hanem maga az útnyilvántartás és a különböző szabályok is terítékre kerülnek. Mivel a csapatunk döntő részének a nav gépjármű norma nem mondott túl sokat, ezért ennél a témánál nem is időztünk sokat, csak elkezdtünk arról beszélni, hogy egyébként milyen sok érdekesség olvasható a roadrecord.hu linken, és hogy mennyire jó, hogy még videós anyaguk is van. Sokan ugyanis szerintem a korosztályunkból már inkább úgy vannak, hogy a vizuális dolgokat könnyebben és szívesebben fogyasztjuk. Persze annak, aki olvasni szeretne – egyébként szintén tök érdekes témákban -, annak ott a blog szekció az oldalon belül, és persze a nav gépjármű normára is át lehet térni, sőt kalkulátort is találunk az oldalon.

Jó látni az ilyen naprakész appokat, ráadásul ez az elmondottak és a látottak alapján tényleg egy többfunkciós, igazán hasznos kis app. Ha bárkit érdekel a téma, akkor annak maximálisan ajánlom, hogy látogasson el a weboldalra bátran!