Közösségi autózás = egzotikus szakmák megismerése

Sokat utazom – kihasználva a közösségi autózás előnyeit. Ez nemcsak jelentős megtakarítást jelent, hanem olyan kellemes hozományai is vannak, mint például az, hogy érdekesebbnél érdekesebb emberekkel ismerkedhetek meg az utazások során. ĺgy történt ez a múlt héten is, mikor egy nagyon kedves úriemberrel beszélgethettem egészen Budapestig.  Ez az úr pedig, mikor bemutatkozott, a neve után fontosnak tartotta elmondani a foglalkozását is, ami nem más volt, mint: fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő. 

Hirtelen nem is tudtam, hogy mit mondjak, bevallom, azt hittem először, hogy csak ugrat engem. Aztán otthon utánanéztem ennek az egzotikus szakmának. 

Egy oldalt is találtam, ahol ezt a foglalkozást okítják: https://oktatozone.hu/fogyoelektrodas-vedogazas-ivhegeszto-szakmai-kepzes/.

Az oktatozone.hu felnőttképzésekkel foglalkozó cég ezt a kevesek által ismert szakmát is oktatja. Az oktatozone.hu oldalán a tájékozódni kívánók minden információt megtalálnak a szakmai képzéssel kapcsolatban, így például a képzés megkezdéséhez szükséges feltételeket, valamint a képesítő vizsgára bocsátás feltételeit, illetőleg a jelentkezéshez szükséges letölthető dokumentumokat is.

A szakma leírásából kiderítettem, hogy a https://oktatozone.hu/fogyoelektrodas-vedogazas-ivhegeszto-szakmai-kepzes/ képzésen való részvétellel egy roppant keresett szaktudást lehet megszerezni, mellyel az építőiparban, acéliparban és a járműgyártásban is lehetséges munkát találni, hiszen alapvetően fémek hegesztésével és összeszerelésével foglalkoznak a szakemberek.

A képzés során a tanulók képesek lesznek rajzok alapján fémszerkezeteket készíteni hegesztéstechnológiával, valamint anyagokat kiválasztani, munkalapot előkészíteni, és hegesztési folyamatokat magas szinten elvégezni.

Az oktatozone.hu 10 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzésben. Oktatói remek tanárok, egyben gyakorlott szakemberei is saját területüknek. Az oktatozone.hu tanulói közel százszázalékos sikerességi rátát mutatnak a vizsgákon. 

Magánszemélyeknek az összes képzésnél részletfizetési lehetőséget biztosítanak.