Közösségi autóban is – inspirálóan sugárzó arcbőrrel

Alapvetően könnyen barátkozó, nyitott embernek tartom magam. Olyannak, aki szeret ismerkedni, új barátokat szerezni. Persze a kedvenc közlekedési formámat, a közösségi autózást nemcsak az új barátságok reménye, hanem egészen racionális dolgok miatt is szeretem. Ez pedig nem más, mint a költséghatékonyság.

A munkám miatt gyakran járok vidékre különféle ügyeket intézni. Már a munkám révén is egy csomó emberrel ismerkedhetek meg, de a közösségi autózás is remek alkalmat teremt arra, hogy új ismerősökre tehessek szert. A múlt hónapban is volt egy nagyobb utam. Az autóban ismét érdekes társaság verődött össze. A mellettem ülő hölgy például nemcsak a remek humorával ragadta meg a figyelmemet, hanem a csodálatosan tiszta, üde arcbőrével is. Mindenesetre akkor csodálkoztam csak igazán, mikor elmondta, hogy már több, mint 60 éves. Én meg nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg, hogy mi a titka.

Erre ő azt válaszolta, hogy a titka nem más, minthogy ő saját magának készíti el a krémjeit és a tisztálkodószereit is. Én erre tovább kérdezősködtem, hogy honnan szerzett ennyi tudást, és persze arra is kíváncsi voltam, hogy a csodaszerei alapanyagát honnan szerzi be.

A hölgy erre nagyon kedvesen megosztotta velem, hogy a tudását és az alapanyagokat is – melyek közül a legfontosabbak az illóolajok – azonos helyről, a pipereporta.hu webshopból szerezte be.

Természetesen azonnal telefont ragadtam, és megnéztem a pipereporta.hu-t. Egy abszolút barátságos, letisztult webfelületet találtam, ahol nagyon hamar kiismertem magam én is. Mivel utastársam az illóolajok fontosságát hangsúlyozta – legelőször ezeket a csodálatos anyagokat néztem meg. A weboldalon kiemelten hangsúlyozzák, hogy minden egyes illóolaj 100% tisztaságú természetes anyagból áll, melyek gázkromatográffal kerültek vizsgálásra!

Mivel még életemben nem hallottam a gázkromatográfos vizsgálatról, utánanéztem ennek is. Kiderítettem, hogy ezt az eljárást gázok, illetőleg folyadékok összetételének meghatározásához használják. Ha tehát valahol ilyen technológiát használnak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban megbízható megállapítások születnek. A webshopban – a teljesség igénye nélkül: borsmenta, citrom, citromfű, kámfor, orvosi zsálya, levendula, édesnarancs illóolajok közül válogathatunk. És arra a kérdésre, hogy miként is használhatjuk fel ezeket az illóolajokat, arra a webshopra feltöltött oktató videókban találhatjuk meg a választ.

A krémkészítés mellett a tisztálkodószerek – szappanok, fürdőbombák készítésének fortélyaiba is betekintést nyerhetünk így. A videók mellett a weboldal blogjában is értékes információkat találhatunk a különféle szépítőszerek, dekorkozmetikumok, sőt gyertyák készítéséhez. A weboldalról egyszerűen rendelhetünk, és a csodás és legfőképp természetes alapanyagokat nagyon hamar élvezhetjük is, hisz a megrendeléseket két-három nap alatt már fel is dolgozzák.

A kiszállítást kérhetjük GLS házhozszállítással, csomagpontba való eljuttatással és Foxpost-tal is. Emellett a Pipereporta boltjában, Budapesten, a Jókai u. 105. sz. alatt is lehetőség van a csomagunk átvételére. A XX. kerületben található üzletben hétfőtől-csütörtökig, 15 és 17 óra között válogathatunk.

Én már nagyon várom a kence készítést, és legfőképp az áldásos hatását, hiszen melyik nő ne szeretne sok évvel fiatalabbnak tűnni?