Az örökké megújuló simson

Világéletemben a praktikus megoldások híve voltam. Ha távolra kellett utaznom, akkor a legkényelmesebb és költséghatékonyabb megoldást választottam, tehát a közösségi autózás mellett tettem le a voksom. Ez a szemléletem mit sem változott szűkebb pátriámban sem. A kisvárosban, ahol élek, vagy elektromos kerékpárral, vagy kismotorral közlekedem. Ezekkel az eszközökkel nem jelent gondot sem a parkolás, sem a közlekedés.

A Simson márka már gyermekkorom óta ismerős számomra, hiszen a 70-es, 80-as években rengetegen robogtak simson motorokkal. Akkor is elég jónak számítottak, ezért amikor én is simson e-bike-ot vettem, semmi kétségem nem volt afelől, hogy jól választottam. A motorbolt.co.hu weboldalon pedig, ha bármi gondom adódik, beszerezhetem a simsonnal, illetve a simson-hoz használatos alkatrészeket. ĺgy például a gyújtógyertyákat, levegőszűrőket, gumiszegélyeket, sőt a lábvédőhöz a berúgó tengelyt, vagy akár az izzófoglalatot is.

Igazán örvendetes, hogy megtaláltam a motorbolt.co.hu webáruházat, akik ilyen kiemelten foglalkoznak a simson alkatrészek forgalmazásával.

Emellett elektromos kerékpárok, illetőleg motoros felszerelések, ruházatok, táskák, bukósisakok, motoralkatrészek és kerékpáralkatrészek, valamint gumik forgalmazásával is foglalkoznak.

Ha megrendeled tőlük a vágyott járművedet, elektromos kerékpárodat, azt összeszerelve, üzembe helyezve szállítják.

Amennyiben nem postán szeretnéd megkapni a járművedet, illetőleg az alkatrészeket, akkor azt a motorbolt.co.hu webáruház üzletében, Dunaújvárosban veheted át személyesen.

Ha mégis postán szeretnéd megkapni a rendelésedet, akkor a cég egy nap szállítási határidővel juttatja el hozzád a kívánt terméket. A házhoz szállítás 30.000.-Ft-ig 1.700.-Ft, 30.000.-Ft fölött pedig ingyenes. A szállítási idő hozzávetőlegesen kettő és hét nap között változik.

Hosszú évtizedek alatt tehát sok minden változott a motoros, kerékpáros világban. Pozitív dolog, hogy mára már minden leegyszerűsödött. Gyakorlatilag mindent meg tudunk rendelni, és biztosak lehetünk benne, hogy a rendelésünk pontosan, rövid határidő alatt realizálódik is – különösen, ha azt a motorbolt.co.hu webáruházra bízzuk.

Ami pedig a simson minőséget illeti, tulajdonképpen ott alig változott valami. Régen is minőségi, megbízható márkának számított minden téren, és ma is annak számít. Hallgatott a változó idők szavára, korszerű, elektromos e-bike-okat, kiegészítőket és alkatrészeket kezdett gyártani, így még most is nagyon „ott van a szeren”. Ennek fényében az én jelszavam továbbra is változatlan, vagyis az, hogy: simsonra fel!