Az autóvezetés hosszú távon egyet jelent a gerincfájdalommal?

Mindig is egy jövős-menős, pörgős ember voltam, aki imádott utazni. Rengeteget vezettem, és ennek sajnos meg is lett a következménye. Ma már azért kétszer is meggondolom, hogy mikor ülök autóba, és a gerincfájdalom mellett azért ebben a spórolás is erősen közrejátszik.  Ezért, ha tehetem, általában közösségi autó segítségével közlekedem. Ez abból a szempontból is jó, hogy útközben pihenhetek, és új embereket ismerhetek meg.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a több évtizedes autóvezetés felelős azért a rettenetes gerincfájdalomért, amit napi szinten el kell szenvednem, mert bizony azért volt jó pár olyan emlékezetes emelésem is esésem is, amikre nem szívesen emlékszem.

A gerincfájdalom szempontjából hatalmas szerencsének tartom, hogy ráleltem a THERAPY4U Gerincterápiás Központra, amiben nagy bizodalmam van.

Persze, lehet, hogy ezen jó páran csodálkoznak, hiszen nem tudják elképzelni, hogy hogyan épülhet ki ekkora bizalom úgy, hogy még soha nem voltam ebben a Gerincterápiás Központban.

A válasz pedig meglepően egyszerű: ugyanis alaposan áttanulmányoztam a honlapjukat, ahonnan megtudhattam, hogy közel 30 éves szakmai múlttal és kiválóan képzett szakember gárdával rendelkeznek. Olyanokkal, akik odafigyelve a páciensekre, személyre szabott terápiát ajánlanak, illetve végeznek.

Az is a páciensek iránti óriási elkötelezettségüket, tisztességüket mutatja, hogy amennyiben úgy érzékelik, hogy az adott probléma már „túlnőtt” a terápiás kezelési lehetőségek adta határokon, úgy szükség esetén orvoshoz is irányítják a hozzájuk látogatókat. Ugyanez a metódus működik náluk akkor is, amikor úgy látják, hogy egy olyan terápia, eljárás segítene a betegeken, melyet ők nem végeznek a Gerincterápiás Központban. Ezeknek a betegeknek a legjobb tudásuk szerint ajánlanak más megbízható szakembert.

A fájdalom csillapítása és a betegeken való segíteni akarás iránti elkötelezettségüket mutatja szintén, hogy a honlapjukról letölthető ingyenesen egy e-book is, mely segítséget nyújt abban, hogy megtaláljuk a fájdalom forrását, a lehetséges kiváltó okokat, ahonnan kiindulhatunk és a megfelelő terápia kiválasztásával elérhetjük az enyhülést, esetlegesen még a gyógyulást is.

Emellett válaszokat találhatunk arra is, hogy hosszú távon hogyan lehet a fájdalommentes, aktív állapotot megőrizni, valamint ahhoz is iránymutatást adnak, hogy mentálisan hogyan kellene hozzá állnunk a problémáinkhoz, fájdalmainkhoz.