Hallottál már a Carpool Karaokeről?

A legjobb Telekocsi Karaoke videók valaha!

Ez a The Late Late Show with James Corden című amerikai tévéműsornak egy állandó eleme, ahol a műsor házigazdája, James Corden híres zenészeket, énekeseket, énekesnőket hív meg, hogy együtt énekeljék vele saját számaikat az autójában, amíg ő vezet.

Ez a videó csupán egy összefoglaló a legviccesebb adásokból, de csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy nézze végig az összes, ma már vírusként terjedő videót az interneten.

Az általában előre megtervezett útvonalak során Los Angeles utcáit járják, és rögzítik, ahogy az autórádióból származó slágereket a legnagyobb sztárok éneklik ez az angol származású műsorvezetővel.

Corden műsorában megfordult már eddig Mariah Carey, Justin Bieber, Adale, Ed Sheeran, de egy alkalommal a Red Hot Chili Peppers tagjai is helyet kaptak az autóban (emlékezetes videó született abból, hogy egy ponton a műsorvezetővel együtt meztelenre vetkőztek a tagok a kocsiban).

A Carpool Karaoke egyébként olyannyira népszerű lett, hogy 2016-ban az Apple megvásárolta a jogait, és 2017-től az új adások már az Apple Music feliratkozóknak voltak csak elérhetők.

Ha valakinek meg akarod mutatni, mekkora buli lehet a telekocsizás, akkor szerintem bőven elég, ha néhány YouTube linket küldesz el neki a The Late Late Show csatornájáról: garantáltan ő is át akarja majd élni ezt az élményt.